Lifestyle Coaching

Naast ruiterfitness geeft HorsePower je begeleiding bij het volgen van een gezonde levensstijl door middel van (online) lifestyle coaching. Omdat juist de specifieke combinatie van beweging, de juiste voeding én mindset ervoor zorgt dat je fysiek en mentaal in topconditie komt. Een gezonde levensstijl is dan ook essentieel om goed te kunnen presteren met je paard!

Als je zelf de motivatie hebt om naar de sportschool te gaan en zonder een personal trainer kan trainen, maar je eigenlijk niet precies weet hoe je zou moeten trainen én hoe en wat je moet eten om je doel te behalen, dan is er de mogelijkheid van (online) lifestyle coaching.

Tijdens het coachingstraject:

Z

Word je intensief begeleid in het volgen van een gezonde levensstijl op het gebied van voeding en/of training door middel van persoonlijk op maat gemaakte schema’s.

Z

Is er wekelijks contact voor het beantwoorden van vragen of als je hulp nodig hebt bij moeilijke momenten. Op die manier word je tijdens de verandering van je levensstijl optimaal bijgestaan.

Z

Word jouw voortgang goed bijgehouden. Gezamenlijk kijken we wat er in jouw schema’s aangepast moet worden voor het beste resultaat.

INTAKEGESPREK

Kennismaking + meting
.

€ 35,- per 45 minuten

VOEDINGSSCHEMA

Inclusief tussentijdse aanpassingen

€ 70,- per 6 weken

TRAININGSSCHEMA

Inclusief tussentijdse aanpassingen

€ 55,- per 6 weken

CHECK UP

Evaluatie + meting
.

€ 35,- per 45 minuten

Wil jij ook fysiek én mentaal in topvorm zijn en optimaal presteren met je paard?

Wacht dan niet langer en neem contact op!

Facebook

Telefoonnummer

06 – 51151045

FACEBOOK

CONTACTGEGEVENS
HorsePower Personal Training & Nutrition 

Telefoonnummer: 06-51151045
Emailadres: info@horsepower-pt.nl

KvK-nummer: 69215219
BTW-nummer: NL002213090B49