Over Lianne

Mijn naam is Lianne van Houten en ik ben de drijvende kracht achter HorsePower Personal Training & Nutrition. Ik heb HorsePower opgericht omdat ik ruiters graag wil helpen bij het verbeteren van hun rijprestaties. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is als zowel het paard als de ruiter in goede conditie is.

Passies voor paardrijden en fitness
HorsePower is ontstaan uit liefde voor mijn paard, een Friese ruin genaamd Hilbert M., en mijn passies voor paardrijden en fitness en dan vooral het onderdeel krachttraining.

Ervaringsdeskundige
Met mijn paard ben ik volop gaan trainen om aan dressuurwedstrijden mee te kunnen doen. Hierbij merkte ik echter al snel dat ik mijn eigen conditie, maar ook mijn controle over mijn lichaam, meer moest gaan trainen om zo mijn rijprestaties te verbeteren. Om zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden samen met mijn paard in topvorm te zijn, moest ik net als mijn paard, fysiek en mentaal in topconditie zijn.

Verbeteren rijprestaties
Ik weet als geen ander hoe belangrijk fitness en een gezonde levensstijl is voor het verbeteren van je rijprestaties. Hierbij maakt het niet uit of je met je paard recreatief rijdt of volop aan het trainen bent om zo aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Het is namelijk altijd van belang dat je je paard en jezelf niet in de weg zit tijdens het paardrijden. Dat houdt in dat je paard én jij in harmonie zijn om samen optimaal te kunnen genieten van het paardrijden. Dit kan alleen als je fysiek en mentaal in topconditie bent én controle hebt over je lichaam. Bij HorsePower help ik ruiters hierbij door het geven van ruiterfitness en door ruiters te begeleiden bij het volgen van een gezonde levensstijl.

Opleidingen
Ik heb rechten gestudeerd met als specialisatie de masteropleiding arbeidsrecht. Na het behalen van mijn diploma heb ik een tijdje als jurist arbeidsrecht gewerkt. Omdat ik van mijn beide passies, paardrijden en krachttraining, mijn beroep wilde maken, heb ik verschillende opleidingen tot personal trainer gevolgd. Deze opleidingen heb ik met succes afgerond wat betekent dat ik een gediplomeerd personal trainer ben. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen, clinics, workshops en lezingen om zo mijn kennis als personal trainer steeds verder uit te bouwen.

Contact opnemen
Wil jij ook graag jouw rijprestaties verbeteren, kijk dan op de pagina Diensten welke mogelijkheden er zijn en neem contact met mij op. We bekijken dan samen welke aanpak het beste is voor jou.

Wil jij ook fysiek én mentaal in topvorm zijn en optimaal presteren met je paard?

Wacht dan niet langer en neem contact op!

Facebook

Telefoonnummer

06 – 51151045

FACEBOOK

CONTACTGEGEVENS
HorsePower Personal Training & Nutrition 

Telefoonnummer: 06-51151045
Emailadres: info@horsepower-pt.nl

KvK-nummer: 69215219
BTW-nummer: NL002213090B49