Wil jij je rijprestaties verbeteren?

Om optimaal te kunnen genieten van het paardrijden is het van belang dat ruiter en paard in goede harmonie zijn. Dit kun je bereiken door je paard tijdens het rijden niet in de weg te zitten. Dit kan alleen als je als ruiter fysiek fit en in topconditie bent én controle hebt over je lichaam. HorsePower Personal Training & Nutrition helpt ruiters hierbij door het geven van ruiterfitness.

Mijn naam is Lianne van Houten en ik ben HorsePower gestart omdat ik andere ruiters graag wil helpen bij het verbeteren van hun rijprestaties. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is als zowel paard als ruiter in goede conditie zijn.

Bij de ruiterfitness die ik geef wordt de focus gelegd op uithoudingsvermogen en kracht. Daarnaast bestaat het uit allerlei onderdelen die tijdens het paardrijden ook aan bod komen. Denk hierbij aan balans, coördinatie, lenigheid en ontspanning. De trainingen zorgen ervoor dat de ruiter fysiek fitter wordt en een topconditie krijgt waardoor de rijprestaties aanzienlijk zullen verbeteren.

Naast de fitnesstrainingen bied ik de ruiters begeleiding bij het volgen van een gezonde levensstijl. Omdat niet alleen beweging, maar ook de juiste voeding bijdraagt aan een fittere ruiter.

Wil jij ook jouw rijprestaties verbeteren? Neem dan contact met mij op. We bekijken dan samen welke aanpak het beste is voor jou.